hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

丁頁!又比mtr thick

向下 
+7
迪倫.布朗
39. [[-Soledad】
Хонгконг
心怡校服
Ch!nG
維他奶
HCHOK
11 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3
發表人內容
心怡校服
金級
金級
心怡校服

丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty
發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 12:30 pm

folloWⅠΝG 寫到:
張tungtung;) 寫到:
可能人地慳呢..
但諗深1層..1個file都要慳!?
or人地吾想d野亂78糟,但又只系得1個file.
所以咪咁囉..maybe系咁掛..
試下比d時間佢啦..佢會改到咖..
你會咁諗又好難怪你ge...
大概係因為你未見過個file...
如果佢係唔想d野亂七八糟,
咁佢就係想d野凌亂不堪
又或者想d野"溶溶"爛爛,
見過個file ge人應該明我講咩,好似John嗰d...
佢唔係得一個FILE嫁..(好多個)
但係個個裝左好多野(好多既程度係一本幾百頁既Maths書....)
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 1:19 pm

可能人地慳呢..
咁佢就係想d野凌亂不堪

我明

佢一個file可以裝晒我書包D書= =...
回頂端 向下
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 6:00 pm

乜真系甘既咩?
你咪當呢件事佢錯囉..
甘都可以原諒既..
但你要佢明白個道理先得咖喎.
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 6:02 pm

迪倫.布朗 寫到:
可能人地慳呢..
咁佢就係想d野凌亂不堪

我明

佢一個file可以裝晒我書包D書= =...
即係佢兩個file就等於你個書包啦......
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 6:03 pm

乜真系甘既咩?
你咪當呢件事佢錯囉..
甘都可以原諒既..
不如你做呢件事啦!
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 6:23 pm

- -
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 6:46 pm

但話說佢個file令我冷笑左一秒的說
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周六 8月 15, 2009 7:17 pm

乜真系甘既咩?
你咪當呢件事佢錯囉..
甘都可以原諒既..
我n年前已經原諒左佢啦....
係而家唔知做咩提番出呢姐
但佢明唔明呢個道理我就唔知啦...
回頂端 向下
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周二 8月 18, 2009 6:35 pm

哦.
回頂端 向下
火星人之妹x良家婦女
銅級
銅級
火星人之妹x良家婦女

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 3 Empty周二 8月 25, 2009 11:19 am

心怡校服 寫到:
可能人地慳呢..
咁佢就係想d野凌亂不堪
佢唔係得一個FILE嫁..(好多個)
但係個個裝左好多野(好多既程度係一本幾百頁既Maths書....)

我無見過個file,但有時project都見到佢攞住百幾頁嘅algebra書喺度做
如果呢啲裝落去file一定會爛,我建議不如就直接擺落書包,袋或locker(無謂隔住個要不停修補嘅file)
借還文具這事亦會顯出你嘅待人接物技巧,最緊要有信用,唔好日日問人借(人地會煩厭)
喺人地後面叫人唔駛掩住口大聲嗌,會嚇親人
有需要可以讓路比人行先,唔駛次次都講唔該借借(人地唔理你或者傾緊計先講),費事成日出聲麻煩人

P.S.其實thick嘅post都改善咗,起碼冇成日用紅字(紅色代表警告,危險),
同埋全部字放大+underlined~
回頂端 向下

丁頁!又比mtr thick
回頂端 
3頁(共3頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: