hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

丁頁!又比mtr thick

向下 
+7
迪倫.布朗
39. [[-Soledad】
Хонгконг
心怡校服
Ch!nG
維他奶
HCHOK
11 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3  下一步
發表人內容
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周五 8月 07, 2009 9:51 pm

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
1. (From elaine yeung @ hung hom)無言
2. 3, 罵人post 6續有黎 (可以講比你聽關個c9事)
3. mtr 官方表示唔清晰 仲xx

1.邊個比你放eLAINE個名上泥呀?
無乜鬼言呀 一起就報警囉 咪瓜瓜吵 又唔係一個2個Post
2. 乜野唔關我事呀 你個壇我有份架 瓜瓜吵點解唔關我事呀
你覺得唔關我事既話 人地MTR鐘意200幾分都收埋你都唔關你事呀
罵人Post6續有黎?罵你既Post 長罵長有呀 ! 凸
3. 打999告佢昆你囉

喂喂喂.人地都系發表下意見姐.
甘呢個壇又冇話要限制po幾多個.
佢開幾多個又關你戀事?諸事8掛.
你系咪得閒得濟冇屎痾呀?
可能人地真系有同個個elaine講呢件事呢.
就算系,甘駛吾駛向你入紙申請呀?
你又味見過佢.人地見過佢喎xd
你憑咩話人冇資格呀?賤人
人地都系想發洩下.同埋提醒下你地
吾好比mtr呃姐..吾駛甘惡下嘛-,-''
我依+好吾妥你囉吾該..
人地發表下意見你又串.
都吾知你咩料囉..
人地都冇話要報警.幾時輪到你講呀?
甘就要報警.咁我見過咁多吹雞打人圍毆
甘警察咪好吾得閒!?郁d就話報警
件事都冇甘嚴重就話報警.
你有冇常識gaa? 小心話你浪費警力呀..
你介親手都報警呀笨..D人都吾用腦既..
吾系吾用腦..系直情冇腦.
你罵人.人地咪罵番你囉..
你估佢好似你甘無理取罵咩!?
冇腦的xd
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周五 8月 07, 2009 10:25 pm

張tungtung;) 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
1. (From elaine yeung @ hung hom)無言
2. 3, 罵人post 6續有黎 (可以講比你聽關個c9事)

你覺得唔關我事既話 人地MTR鐘意200幾分都收埋你都唔關你事呀

人地發表下意見你又串.
都吾知你咩料囉..
冇腦的xd

發表意見係咪唔可以有錯呀而家
咁我發表意見有邊到你答爹呀
諸事8掛果個係你啦下化?
發生乜野事都唔知係度扮代表
你係咪得閑得濟屎都食厭呀你
定係你屎都無舊比你屙呀
Elaine呢方面我同佢講過呢件事架啦
人地話呀
佢呀哥都未可以亂登佢個名
而家佢竟然登佢個名仲要用泥吵交
舉個例
人地狂用你個名罵呢個罵果個
係呀唔洗同你申請架
咁你而家係咪都奈佢唔何咁扮乜都唔知呀
你又憑咩係度做旁觀者答爹呀 犯賤
我夠有出過好心提佢啦
換泥既而家係乜野呀?
你問我咩料呀化
你好有料呀而家
咪都係係度幫個所謂既朋友做傻仔 < 定傻婆呀?
佢如果廢到真係要報警架話呀
就唔洗叫你呢個所謂既朋友答爹啦
哦 可能你話你自己看唔過眼
咁我話你聽 行開啦
你連佢係咩人你都唔知呀
你話你幫佢
我地要佢幫既時候有無幫過我呀
唔識條數姐 都要好似我犯法咁啤我呀
我無常識咪識左你呢個所謂朋友
累街坊 $5班會費都追成年
你咁有同情心
街邊D呀婆咁窮你除衫比佢丫笨
你話我罵佢 佢罵反我?
應該話 佢唔尊重我地 我唔洗尊重佢呀
佢不仁我不義呀
佢做初一我做十五呀
你估我好似你2個咁鬼無聊呀
一個就以為自己好勁 又為自己好慘
種左個果又唔想想自己種下既因
一個就自己以為知道曬所有野
係度幫個連性格都未摸清既人
我無腦既都唔見得你地幾有腦
回頂端 向下
*Rein*

*Rein*

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周六 8月 08, 2009 12:47 am

維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

人地發表下意見你又串.
都吾知你咩料囉..
冇腦的xd

定係你屎都無舊比你屙呀
人地話呀
舉個例
係呀唔洗同你申請架
我夠有出過好心提佢啦
換泥既而家係乜野呀?
你問我咩料呀化
你好有料呀而家
咁我話你聽 行開啦
你連佢係咩人你都唔知呀
你話你幫佢
你咁有同情心
你話我罵佢 佢罵反我?
佢不仁我不義呀
佢做初一我做十五呀
人家看不過眼才罵你的
你串的這麼盡,
不是為了曬命吧?
你以為自己這樣寫很偉大嗎?很厲害嗎?
你不尊重HCHOK,也要尊重在這個論壇上的其他人
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周六 8月 08, 2009 8:38 am

*Rein* 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

人地發表下意見你又串.
都吾知你咩料囉..
冇腦的xd

定係你屎都無舊比你屙呀
人地話呀
舉個例
係呀唔洗同你申請架
我夠有出過好心提佢啦
換泥既而家係乜野呀?
你問我咩料呀化
你好有料呀而家
咁我話你聽 行開啦
你連佢係咩人你都唔知呀
你話你幫佢
你咁有同情心
你話我罵佢 佢罵反我?
佢不仁我不義呀
佢做初一我做十五呀
人家看不過眼才罵你的
你串的這麼盡,
不是為了曬命吧?
咁又係

講真,我知咩事都覺得你過左火

唔通你夠膽話自己從未錯過咩

你都有一d令人討厭ge舉動啦

佢不過係唔識點同人相處之嘛

要改過都需要時間ga

串人都應該有個限度

我而家咁同你講

唔係因為THICK岩晒

話者你錯晒

而係因為我都係過來人

你而家GE行為

我以前都試過

我同你講

就算你真係孤立到佢

SO WHAT!?

有意義咩?

你可能可以籍此獲得快感

但係咁又有咩意義呢?

同學間相處一定會遇到衝突

洗咩咁小氣呢

我知你係一個極富正義感ge人

我亦知我打完呢篇野之後

一定又會比你串話咩”我小氣?係佢三番四次咁對我地我先咁做ga”

I don't care

我只係想你你知呢種行為並唔係一種好ge途競
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周六 8月 08, 2009 10:29 am

講多次﹕陳厚元之前畀人話,就係因為佢講嘢唔客氣咋!
下場有目共睹,咁各位......知道點修正下啦。
我相信大部分人,都唔想自己嗰班唔團結、勢不兩立,
所以一人退一步啦。
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周六 8月 08, 2009 1:06 pm

Хонгконг 寫到:
所以一人退一步啦。

簡單d講

我希望vitas唔洗係又串,唔係又串

我就係個 "人版"

我小學個時就係因為做左件同vitas一樣ge事

搞到見家長、校長同訓導......

跟住我先識得改過

為人箸想

我只係希望vitas唔好塙成我" 順我者生,逆我者亡"咁

其實vitas本性唔差ga

如果因為呢次thick事件

搞到操行下跌就唔好啦......
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周日 8月 09, 2009 2:21 pm

迪倫.布朗 寫到:
*Rein* 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

人地發表下意見你又串.
都吾知你咩料囉..
冇腦的xd

定係你屎都無舊比你屙呀
人地話呀
舉個例
係呀唔洗同你申請架
我夠有出過好心提佢啦
換泥既而家係乜野呀?
你問我咩料呀化
你好有料呀而家
咁我話你聽 行開啦
你連佢係咩人你都唔知呀
你話你幫佢
你咁有同情心
你話我罵佢 佢罵反我?
佢不仁我不義呀
佢做初一我做十五呀
人家看不過眼才罵你的
你串的這麼盡,
不是為了曬命吧?
咁又係

講真,我知咩事都覺得你過左火

唔通你夠膽話自己從未錯過咩

你都有一d令人討厭ge舉動啦

佢不過係唔識點同人相處之嘛

要改過都需要時間ga

串人都應該有個限度

我而家咁同你講

唔係因為THICK岩晒

話者你錯晒

而係因為我都係過來人

你而家GE行為

我以前都試過

我同你講

就算你真係孤立到佢

SO WHAT!?

有意義咩?

你可能可以籍此獲得快感

但係咁又有咩意義呢?

同學間相處一定會遇到衝突

洗咩咁小氣呢

我知你係一個極富正義感ge人

我亦知我打完呢篇野之後

一定又會比你串話咩”我小氣?係佢三番四次咁對我地我先咁做ga”

I don't care

我只係想你你知呢種行為並唔係一種好ge途競

前言:你估錯左...其實我認自己小氣架-,-
之不過我今次真係好嬲ma,,,,
搞到我之前好似傻仔咁叫佢改,,,
換來既就係咁
心入邊都好唔舒服ga,,,, Q_Q

呢個就係我性格泥架啦
不平則鳴 << = = 中一成語
如果係我過火既 對唔住
不過你要知道我唔係無端端咁架喎
係佢個Frd寸我 我先咁嬲架炸喎

題外話:John,,我而家Kai Kai地玩尼奧,, = =
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周日 8月 09, 2009 2:26 pm

迪倫.布朗 寫到:
所以一人退一步啦。

簡單d講

我希望vitas唔洗係又串,唔係又串

我就係個 "人版"

我小學個時就係因為做左件同vitas一樣ge事

搞到見家長、校長同訓導......

跟住我先識得改過

為人箸想

我只係希望vitas唔好塙成我" 順我者生,逆我者亡"咁

其實vitas本性唔差ga

如果因為呢次thick事件

搞到操行下跌就唔好啦......

我都唔係順我者生,逆我者亡 >""<
我只係想佢改過唔好煩我地
我已經唔想佢改過啦 實在過曬我既導火線
我本性好差唔差都好 At least 我係有原因先咁做
我唔會無啦啦罵人
如果我無啦啦罵人咁就全部都我錯啦 > __ <
但唔係丫嘛!!

p.s. 你又講得無錯喎
呀Thick又幾醒喎
叫人爆粗可以自己唔洗比人話 原來我中了計 0__0""
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周日 8月 09, 2009 6:17 pm

HCHOK 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

1. 佢係我個FRIEND,放唔放佢個名上泥係我話事,唔到你話事!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2. 我邊 度有話唔關你事ar!!!!! 我話係關個師奶事,唔係唔關你事,你有冇帶眼架?!?!?! 定係眼鏡左,睇唔到野呀?
3. 打唔打決定

1.點解唔到我話事呀?唔到我話事你又話得事呀?廣西燒味
2.見到你我眼鏡咪爆囉 我有無帶眼你都唔知 應該你去醫下眼喎盲毛
3.你話事打999就咪係度瓜瓜吵啦 又唔係唔知幾Friendly

順帶提一句:將D字放到咁鬼大唔單至Ugly仲極之Out
大家我犧牲我自己
大家行埋一邊唔係覺佢又Friendly又In又好人又靚仔就唔好啦
丁頁!又比mtr thick - 頁 2 24155<--copyright

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

但係佢都有improve到

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

我地都應該比佢一個改過ge機會......

我地都比左無數字機會佢架啦
機會自己唔珍惜就無架啦
咁既道理佢應該知架呀化?
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

已經開始過火啦......
呵呵...
大大大大大大大大大......撐john-v-

我警告你,,,,,,,,,

5好學我xdd,,,,,,,,,

否則,你會死得好慘.........
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周日 8月 09, 2009 6:40 pm

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

1. 佢係我個FRIEND,放唔放佢個名上泥係我話事,唔到你話事!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2. 我邊 度有話唔關你事ar!!!!! 我話係關個師奶事,唔係唔關你事,你有冇帶眼架?!?!?! 定係眼鏡左,睇唔到野呀?
3. 打唔打決定

2.見到你我眼鏡咪爆囉 我有無帶眼你都唔知 應該你去醫下眼喎盲毛
3.你話事打999就咪係度瓜瓜吵啦 又唔係唔知幾Friendly

大家我犧牲我自己
大家行埋一邊唔係覺佢又Friendly又In又好人又靚仔就唔好啦
丁頁!又比mtr thick - 頁 2 24155<--copyright

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

呵呵...

有咩資格抄盧仔講野呀?
除非你係智商50呀
除非你係弱智呀!!!!!!!
COPY CAT!!!!
人地呀JOHN幫你
你就利用人
你一世無人幫都活該呀!!!!

紅色果句,我十十十十十十十十十十十十十十十十十十分同意...

thx vita...
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周一 8月 10, 2009 12:09 pm

Ch!nG 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

呵呵...

有咩資格抄盧仔講野呀?
除非你係智商50呀
除非你係弱智呀!!!!!!!
COPY CAT!!!!
人地呀JOHN幫你
你就利用人
你一世無人幫都活該呀!!!!

紅色果句,我十十十十十十十十十十十十十十十十十十分同意...

thx vita...
Your welcome~~~ ( p,s. 我唔識打心心出泥 -,- 我想打 )
回頂端 向下
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周一 8月 10, 2009 6:24 pm

既然你的性格系甘既.
我覺得你先要去改囉..
你都識講..我罵你.
我為咩要罵你先? 你蠻不講理.
我先罵你姐..吾通無啦啦走黎罵你咩!?
罵人之前吾該檢討下自己仙..
我系睇吾過眼先出聲咋..
仲有呀.人地點會無啦啦吾教你..
1定系你得罪人先.人地先會甘樣對你啦.
唉.見到你甘可憐.真系慘~
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周一 8月 10, 2009 7:02 pm

既然你的性格系甘既.
我覺得你先要去改囉..
你都識講..我罵你.
而你就係鏡中人喇。
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周一 8月 10, 2009 7:22 pm

唉...

我都5想個局愈來愈彊了...

張tungtung,,,

雖然我5知你係邊個...(5知你同thick咩關係)

相信你5係e班...

大概是thick的fd...

所以成日護住thick...

我身為中立的人...

覺得你唔好同vita吵了...

這唔係吵架的地方...

5需要下下都咁串,,,

這個壇我們創下時,,,

都希望和和平平,,,

何必把局搞成咁呢?????

唉...

諒我直言...

我只是想大家和和平平,,,

還有我想我們這壇都5係淨係1E's了...

加了這麼多5識的人...

不是嗎???
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周一 8月 10, 2009 10:01 pm

既然你的性格系甘既.
我覺得你先要去改囉..
你都識講..我罵你.
而你就係鏡中人喇。

"而你就係鏡中人喇"一言驚醒夢中人

我肯定呢個張tung好多野都唔知就糸到煩

"罵人之前吾該檢討下自己仙"同意,唔緊要,你下次記得就OK啦
"我系睇吾過眼先出聲咋"同意,我地諗ge野真係一致
"仲有呀.人地點會無啦啦吾教你..
1定系你得罪人先.人地先會甘樣對你啦. "同意,所以我都唔洗對你客氣
"唉.見到你甘可憐.真系慘~"非常同意,你咩都唔知就糸到以為自己咩都知,真系可憐+慘
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周一 8月 10, 2009 10:12 pm

既然你的性格系甘既.
我覺得你先要去改囉.. ------- 如果我改左可以令陳厚元變好人可樂而不為 但唔得丫嘛 佢煩住我地喎而家
你都識講..我罵你.
我為咩要罵你先? 你蠻不講理. -------- 咁點解我要罵佢呀 佢行為/言行唔尊重我地在先
-------------------------------------- 咁點解我要罵你呀 因為你未搞清楚始末就亂話人
我先罵你姐..吾通無啦啦走黎罵你咩!? ---- 咁你又識講啦 唔通我無啦啦搞陳厚元呀?
罵人之前吾該檢討下自己仙.. ------------ 罵人之前唔該想一下你為左乜野 仲有 你係街度咁樣你實比人寸我話你聽
------------------------------------------ 無人會咁得閑解釋比你聽發生乜事架
我系睇吾過眼先出聲咋.. ----------------- 睇唔過眼唔係大曬架 你咁樣講得呢句話證明你都唔知自己罵緊乜野
------------------------------------------ 你可以睇唔過眼 咁我對住陳厚元 就一定要乜都順野牙唔通
仲有呀.人地點會無啦啦吾教你.. ----------呢句應該我同陳厚元 and 你講 你仲要加多句 請先搞清事情再處理
1定系你得罪人先.人地先會甘樣對你啦. ---- 咁你覺得我係無啦啦罵陳厚元牙 我罵佢都有我自己原因呀
------------------------------------------ 你要搞清楚呀 係因為佢唔尊重我 我先唔尊重佢呀
------------------------------------------ 並不是我地對佢唔尊重在先呀
------------------------------------------ 係佢自己換泥我地既唔尊重
唉.見到你甘可憐.真系慘~ ---------------- 我唔覺得你呢句有乜意思
------------------------------------------ 反而我覺得你以先處理後理解既方法去為你所謂既睇唔過眼而出氣
------------------------------------------ 最好可憐果個係你

最後果句(3句)係 John 既補充
我都唔想咁樣話你可憐
但你既然見到我咁慘既話
我覺得你似照緊塊鏡多D << 呢個係上3層呀ben既說話
回頂端 向下
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周四 8月 13, 2009 5:58 pm

我吾系乜都吾知ga`
系你地吾知我其實咩都知咋..
then.以我所知陳厚元吾會無啦啦吾教人..
可能佢心情吾好or吾想見到你..
甘你就吾好系呢個時候同佢講野..比人罵就自己攞黎衰..
最可憐的不是我..你估我想系度嘈!?
算..難得我地有緣能相識..吾想再嘈落去..
甘做對大家都冇意思..
但如果你要繼續嘈的話.我樂意奉陪.
講完系甘先。
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周四 8月 13, 2009 6:30 pm

我吾系乜都吾知ga`
甘做對大家都冇意思..
講完系甘先。

講真...我唔係特别唔仲意thick
只係有時覺得佢太厚面皮
文具唔叫佢還
佢真係可以無期咁借(自少我係咁)
同埋唔聽人講去做一d人地唔鍾意ge野
ex.有次佢問我借膠紙,目的係痴佢個爆開左ge file
我同佢講,個file爛成咁
唔攞番d野出來肯定會再爆開
好,過左一陣
佢又問我借膠紙
目的係痴佢個再次爆開ge file
我再同佢講,個file爛成咁
佢仍然唔理
係都要室晒D野入個file
唔肯攞番d野出來
死都要用d膠紙痴佢個"一定要減輕入面D野,先可以無事"ge file
我對佢最大GE不滿就係咁......
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周四 8月 13, 2009 7:48 pm

迪倫.布朗 寫到:
我吾系乜都吾知ga`
甘做對大家都冇意思..
講完系甘先。

只係有時覺得佢太厚面皮
文具唔叫佢還
好,過左一陣
佢又問我借膠紙
佢仍然唔理
唔肯攞番d野出來
死都要用d膠紙痴佢個"一定要減輕入面D野,先可以無事"ge file

仲有無枝螢光筆 < 因為我發火既關系所以枝野無乜事
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周四 8月 13, 2009 8:35 pm

迪倫.布朗 寫到:
我吾系乜都吾知ga`
甘做對大家都冇意思..
講完系甘先。

只係有時覺得佢太厚面皮
文具唔叫佢還
好,過左一陣
佢又問我借膠紙
佢仍然唔理
唔肯攞番d野出來
e d File唔只一個.....
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周五 8月 14, 2009 1:57 pm

心怡校服 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
我吾系乜都吾知ga`
甘做對大家都冇意思..
講完系甘先。

只係有時覺得佢太厚面皮
文具唔叫佢還
好,過左一陣
佢又問我借膠紙
佢仍然唔理
唔肯攞番d野出來
e d File唔只一個.....
...
諗番起都唔知講咩好,
唉...
回頂端 向下
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周五 8月 14, 2009 6:44 pm

可能人地慳呢..
但諗深1層..1個file都要慳!?
or人地吾想d野亂78糟,但又只系得1個file.
所以咪咁囉..maybe系咁掛..
試下比d時間佢啦..佢會改到咖..
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周五 8月 14, 2009 10:47 pm

可能人地慳呢..

慳又真係幾慳架
$5班會費都要追N世
就看他改不改到囉
我地何曾唔想佢改呢
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周六 8月 15, 2009 12:07 pm

可能人地慳呢..
你會咁諗又好難怪你ge...
大概係因為你未見過個file...
如果佢係唔想d野亂七八糟,
咁佢就係想d野凌亂不堪
又或者想d野"溶溶"爛爛,
見過個file ge人應該明我講咩,好似John嗰d...
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick - 頁 2 Empty周六 8月 15, 2009 12:08 pm

folloWⅠΝG 寫到:
可能人地慳呢..
你會咁諗又好難怪你ge...
大概係因為你未見過個file...
如果佢係唔想d野亂七八糟,
咁佢就係想d野凌亂不堪
又或者想d野"溶溶"爛爛,
見過個file ge人應該明我講咩,好似John嗰d...

我明 = = 我坐過他隔離
回頂端 向下

丁頁!又比mtr thick
回頂端 
2頁(共3頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: