hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

丁頁!又比mtr thick

向下 
+7
迪倫.布朗
39. [[-Soledad】
Хонгконг
心怡校服
Ch!nG
維他奶
HCHOK
11 posters
前往頁面 : 1, 2, 3  下一步
發表人內容
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

丁頁!又比mtr thick Empty
發表主題: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周六 8月 01, 2009 1:24 am

我知咁樣有d過激
但係咁先貼切
丁頁!!! 又比mtr thick!!!
之前6月30日我見佢話我d"站站獎"分數喺7月31日到期
我特登每個星期搭多幾次(7月)
費事sai晒
點x知我7月30日去元朗站check
分數:248.7
我諗: 過左成個月都係248.7分?! 有冇搞錯
我好唔gur
閃人
番車爆晒粗(為本人唔gur時做的事)
跟住打去車站報仇
佢竟然話6月30日截左數
佢唔早響
咁就畀佢kwun左$64+-10%

回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周六 8月 01, 2009 10:02 pm

1. 咁大件事報警囉
2. 你第幾個Post罵港鐵呀
3.http://www.veevee.net/discuz/archiver/?tid-36500.html
我求其找都找到係6月30號喎唔知點解呢?
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周六 8月 01, 2009 10:24 pm

1. (From elaine yeung @ hung hom)無言
2. 3, 罵人post 6續有黎 (可以講比你聽關個c9事)
3. mtr 官方表示唔清晰 仲xx
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周六 8月 01, 2009 11:35 pm

HCHOK 寫到:
1. (From elaine yeung @ hung hom)無言
2. 3, 罵人post 6續有黎 (可以講比你聽關個c9事)

1.邊個比你放eLAINE個名上泥呀?
無乜鬼言呀 一起就報警囉 咪瓜瓜吵 又唔係一個2個Post
2. 乜野唔關我事呀 你個壇我有份架 瓜瓜吵點解唔關我事呀
你覺得唔關我事既話 人地MTR鐘意200幾分都收埋你都唔關你事呀
罵人Post6續有黎?罵你既Post 長罵長有呀 ! 凸
3. 打999告佢昆你囉
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周日 8月 02, 2009 10:51 am

我投降啦
怕 左你呀!!!!
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周日 8月 02, 2009 4:30 pm

HCHOK 寫到:
我投降啦
怕 左你呀!!!!

難道你投降我就要收皮?
No way!!
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周一 8月 03, 2009 1:09 pm

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
我投降啦
怕 左你呀!!!!

難道你投降我就要收皮?
No way!!
你唔收皮咪由得你自言自語lo
我唔回呢個post架啦
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周一 8月 03, 2009 7:55 pm

- -唔好post ED 啦,我覺得冇問題,係你的問題姐Xd((((
總括而言,我覺得你好無聊(恕我直言...)
sor- -
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周一 8月 03, 2009 8:02 pm

又係大字既問題... Neutral
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周一 8月 03, 2009 8:24 pm

小字都有問題^^
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周二 8月 04, 2009 12:05 pm

HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
我投降啦
怕 左你呀!!!!

難道你投降我就要收皮?
No way!!
我唔回呢個post架啦

唔回咪唔回囉
仲好
罵你唔洗有人瓜瓜吵
唔好以為你唔應我好偉大好有品呀
你而家好似個水桶桶左一舊木
裝水一世都裝唔滿!!!
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周二 8月 04, 2009 6:06 pm

唉...

陳厚元,,

好心你啦,,

個post係你開,,

你e+都5理,,

有陣時都5想咁白...

成日開果d post,,

比意見你,,

難聽小小就話5理個post,,

好心你如果開d要人地比意見的post,,

事先想清楚啦...xd

- -"(請諒我直言)<----------
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周二 8月 04, 2009 6:49 pm

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
我投降啦
怕 左你呀!!!!

難道你投降我就要收皮?
No way!!
我唔回呢個post架啦

唔回咪唔回囉
仲好
罵你唔洗有人瓜瓜吵
唔好以為你唔應我好偉大好有品呀
你而家好似個水桶桶左一舊木
裝水一世都裝唔滿!!!
唔好咁火......
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周三 8月 05, 2009 12:06 am

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

你覺得唔關我事既話 人地MTR鐘意200幾分都收埋你都唔關你事呀
1. 佢係我個FRIEND,放唔放佢個名上泥係我話事,唔到你話事!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2. 我邊 度有話唔關你事ar!!!!! 我話係關個師奶事,唔係唔關你事,你有冇帶眼架?!?!?! 定係眼鏡左,睇唔到野呀?
3. 打唔打決定
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周三 8月 05, 2009 8:17 pm

唔該唔好將d字放到咁大"..
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周三 8月 05, 2009 9:29 pm

- -Oh my god!
戰爭會5會開始呢?(vita VS thick)
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周三 8月 05, 2009 11:32 pm

HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

1. 佢係我個FRIEND,放唔放佢個名上泥係我話事,唔到你話事!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2. 我邊 度有話唔關你事ar!!!!! 我話係關個師奶事,唔係唔關你事,你有冇帶眼架?!?!?! 定係眼鏡左,睇唔到野呀?
3. 打唔打決定

1.點解唔到我話事呀?唔到我話事你又話得事呀?廣西燒味
2.見到你我眼鏡咪爆囉 我有無帶眼你都唔知 應該你去醫下眼喎盲毛
3.你話事打999就咪係度瓜瓜吵啦 又唔係唔知幾Friendly

順帶提一句:將D字放到咁鬼大唔單至Ugly仲極之Out
大家我犧牲我自己
大家行埋一邊唔係覺佢又Friendly又In又好人又靚仔就唔好啦
丁頁!又比mtr thick 24155
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周四 8月 06, 2009 12:57 am

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

2.見到你我眼鏡咪爆囉 我有無帶眼你都唔知 應該你去醫下眼喎盲毛
3.你話事打999就咪係度瓜瓜吵啦 又唔係唔知幾Friendly

大家我犧牲我自己
大家行埋一邊唔係覺佢又Friendly又In又好人又靚仔就唔好啦

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

但係佢都有improve到

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

我地都應該比佢一個改過ge機會......
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周四 8月 06, 2009 8:15 pm

迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

我地都比左無數字機會佢架啦
機會自己唔珍惜就無架啦
咁既道理佢應該知架呀化?
咁次我真係忍無可忍
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周四 8月 06, 2009 8:49 pm

維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

已經開始過火啦......
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周四 8月 06, 2009 9:24 pm

迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

呵呵...
大大大大大大大大大......撐vita-v-
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周四 8月 06, 2009 9:46 pm

迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己
丁頁!又比mtr thick 24155<--copyright

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

呵呵...
大大大大大大大大大......撐john-v-
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周四 8月 06, 2009 9:49 pm

HCHOK 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己
丁頁!又比mtr thick 24155<--copyright

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

呵呵...

有咩資格抄盧仔講野呀?
除非你係智商50呀
除非你係弱智呀!!!!!!!
COPY CAT!!!!
人地呀JOHN幫你
你就利用人
你一世無人幫都活該呀!!!!
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周五 8月 07, 2009 10:47 am

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

呵呵...

有咩資格抄盧仔講野呀?
除非你係智商50呀
除非你係弱智呀!!!!!!!
COPY CAT!!!!
人地呀JOHN幫你
你就利用人
你一世無人幫都活該呀!!!!
一人少句啦,
你越鬧,
佢就越想駁你,
陳厚元之前畀人話,
就係因為佢講嘢唔客氣咋!
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 丁頁!又比mtr thick   丁頁!又比mtr thick Empty周五 8月 07, 2009 12:55 pm

Хонгконг 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:

3. 打唔打決定

大家我犧牲我自己

算啦

一人少句啦...

要用無私ge愛去感化佢

佢而家已經想開始改

雖然D回複仲係有d問題

唔好係又唔係咁串佢

佢就算以前幾唔岩都好

機會自己唔珍惜就無架啦
咁次我真係忍無可忍

我都係過來人

我知你点諗

但係都唔洗咁激

呵呵...

有咩資格抄盧仔講野呀?
除非你係智商50呀