hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

高清班相 by thick (n)

向下 
+16
囧rz邦.
39. [[-Soledad】
唯愛...腦殘
§伏龍§
folloWⅠΝG
火星人之妹x良家婦女
Ch!nG
Wing
Хонгконг
心怡校服
*Rein*
(´ A `)ノ″有問題的v。
張tungtung;)
迪倫.布朗
維他奶
HCHOK
20 posters
前往頁面 : 1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步

上唔上到
上到
高清班相 by thick (n) Vote_lcap20%高清班相 by thick (n) Vote_rcap
 20% [ 3 ]
上唔到
高清班相 by thick (n) Vote_lcap80%高清班相 by thick (n) Vote_rcap
 80% [ 12 ]
總投票數 : 15

發表人內容
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

高清班相 by thick (n) Empty
發表主題: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周三 8月 05, 2009 11:22 am

大家的班相(HD)可以從以下連結存取啦~
http://tlgweb.vndv.com/classphoto/
(下載需時,敬請見諒)
Server error, sorry x 100000000000000000000000000000000
Launch time prediction: 5 AUG 2009 1025

HCHOK 在 周六 9月 12, 2009 12:45 am 作了第 3 次修改 (原因 : Server error and change link)
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周三 8月 05, 2009 11:27 pm

比個爛網我做乜呀
黃娃都無呀高清相
都唔知個網有無毒
想昆我地
大家以後佢開Post唔好開呀
唔知會唔會彈18+野架
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周四 8月 06, 2009 1:00 am

維他奶 寫到:
比個爛網我做乜呀
黃娃都無呀高清相
都唔知個網有無毒
想昆我地
唔知會唔會彈18+野架

又唔洗咁睇人...

只不過係個網開唔到嗜...
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周四 8月 06, 2009 11:12 am

維他奶 寫到:
比個爛網我做乜呀
黃娃都無呀高清相
都唔知個網有無毒
想昆我地
唔知會唔會彈18+野架
你講野好冇禮貌喎
對同學咁唔客氣既
就算真係上唔到有問題
慢慢黎
唔洗講野咁唔尊重既
(by Harry's mum)
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周四 8月 06, 2009 11:14 am

宜家ok啦
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周四 8月 06, 2009 8:02 pm

HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
比個爛網我做乜呀
黃娃都無呀高清相
都唔知個網有無毒
想昆我地
唔知會唔會彈18+野架
你講野好冇禮貌喎
對同學咁唔客氣既
就算真係上唔到有問題
慢慢黎
唔洗講野咁唔尊重既
(by Harry's mum)

本身我都無當佢係敵人
但我而家好嬲囉
我3反4次提醒Harry
上次仲自己想了個起橋既故事
想佢明白 想佢改進
一個人容忍係有限度
人係有導火線架!!
回頂端 向下
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周五 8月 07, 2009 9:04 pm

喂.啊維他奶先生.
我真系好想問下你咩料囉.
人地po吾到咪提番人地囉.
駛吾駛甘既死樣呀?你以為你自己好勁!?
吾多覺囉.只系識得串人既你仲識做咩呀?
我真系諗吾到你可以做d咩囉.
人地個網有冇毒關你戀事?
你驚有毒咪吾好開囉..甘都吾識就死左去啦.
我吾覺得佢想昆你囉..ok?
系昆都吾昆你啦..
彈吾彈18+又關你戀事咩?
但我相信佢吾會囉..
以為自己好勁.食屎啦你死賤喱xp
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周五 8月 07, 2009 10:09 pm

張tungtung;) 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
我又點既死樣呀 死得過你唔知乜事就係答爹?
你除左識答爹仲識得D咩呀
唔怕話你聽我話佢有毒都係無事生非架炸
真係有毒既話我要佢賠錢tim咧
彈18+野點解唔關我事呀
我Send有毒既野比你搞到你部機開唔到可唔可以話唔關我事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
不過點廢都廢唔過你2個啦
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周五 8月 07, 2009 10:26 pm

維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤
其實那個張TuNg TuNg是誰來的呀。
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周五 8月 07, 2009 10:27 pm

(´ A `)ノ″有問題的v。 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周五 8月 07, 2009 10:29 pm

維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
可以用粗口罵她/他嗎﹖
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周五 8月 07, 2009 11:16 pm

維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
可以用粗口罵她/他嗎﹖
建議你唔好插入佢地呢場戰爭= =
回頂端 向下
*Rein*

*Rein*

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周五 8月 07, 2009 11:44 pm

維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

人家不是無緣無故答爹
人家看了唔gur才答爹的
你又知道HCHOK的網有毒?
你上過那個網之後你的電腦中毒了嗎?
我上過那個網之後我的電腦也沒有中毒
如果你的電腦真的中毒了,
那應該不關HCHOK的網的事
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周六 8月 08, 2009 4:29 pm

維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤
會唔會係陳厚元d friend呀?
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周六 8月 08, 2009 5:00 pm

心怡校服 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤
會唔會係陳厚元d friend呀?
MAYBE double accounts......
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周六 8月 08, 2009 5:54 pm

Vita,
一樣米養百樣人,
又何必這麼生氣呢?
回頂端 向下
張tungtung;)
BB級
BB級
張tungtung;)

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周六 8月 08, 2009 6:27 pm

我係邊個吾重要.
最重要系我吾妥你.維他奶先生
系你打橫黎講姐..
你又知人地有毒?
你試過啦咩? 中左毒啦咩?
冇試過又生安白造話人地個網有毒
你先至吾經大腦.
吾系..你直情冇腦tim啦..
你試左又有毒.你驚死人地吾賠比你咩..
我犯賤!?..你仲賤啦..
無理取罵.搬弄是非.黑白不分.不知所謂呀!
死賤喱!
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周六 8月 08, 2009 8:20 pm

我係邊個吾重要.
最重要系我吾妥你.維他奶先生
系你打橫黎講姐.. ---------------------------- 係你唔知乜事答爹姐
你又知人地有毒? --------------------------- 你又知我係無理取罵 無事生非
你試過啦咩? 中左毒啦咩? --------------------- 你係肚入邊條乜野呀?
冇試過又生安白造話人地個網有毒 -------------- 唔知就係度瓜瓜吵做做人甲話人
你先至吾經大腦. ------------------------------ 無唔經大腦咪所以同你呢D咁無知既人吵囉
吾系..你直情冇腦tim啦.. ---------------------- 我無腦好過你有腦亂泥用丫
你試左又有毒.你驚死人地吾賠比你咩.. --------- 就算我有毒佢賠比我先算啦 你好清楚佢呀而家 你驚死我唔叫佢賠呀
我犯賤!?..你仲賤啦.. ------------------------- 我賤既話 你係爛泥泥架啦 < 屎都可以做肥料 即屎都不如
無理取罵.搬弄是非.黑白不分.不知所謂呀! ------ 一言堂 識少少扮代表 虛張聲勢 不分清紅皂白
死賤喱! ------------------------------ 好過你日日都發癲

其實我無認我賤架
只係唔想咁Hurt呢個人姐 哈哈
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周六 8月 08, 2009 8:21 pm

維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
可以用粗口罵她/他嗎﹖

不可以
用代詞就好
我地唔可以同佢同Level
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周六 8月 08, 2009 8:24 pm

*Rein* 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

人家不是無緣無故答爹

話唔gur就唔gur呀而家
係呀hchok個網無毒架~
我驚有毒姐 鐘意咪上囉
咁又反問你
你又知道佢個網無毒 < 都係唔講你個話題
你又知道我係錯既
你又知道佢有講過道理?
不想重複這一句:你好清楚佢為人呀
至於我地班
頂左佢一年氣
起碼都知佢都唔好野呀

p.s. 陳先生
好心你自己出聲啦
又叫呀媽又叫friend咩意思呀
嘖嘖嘖嘖嘖嘖
****唔好話你無呀 無你都一定做左手腳 100% SURE

p.s. p.s. 我先唔會同你咁底Level 呀 XP
回頂端 向下
*Rein*

*Rein*

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周日 8月 09, 2009 1:07 am

維他奶 寫到:
*Rein* 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

人家不是無緣無故答爹

話唔gur就唔gur呀而家
係呀hchok個網無毒架~
我驚有毒姐 鐘意咪上囉
咁又反問你
你又知道佢個網無毒 < 都係唔講你個話題
你又知道我係錯既
你又知道佢有講過道理?
不想重複這一句:你好清楚佢為人呀
至於我地班
頂左佢一年氣
起碼都知佢都唔好野呀

p.s. 陳先生
好心你自己出聲啦
又叫呀媽又叫friend咩意思呀
嘖嘖嘖嘖嘖嘖
****唔好話你無呀 無你都一定做左手腳 100% SURE

p.s. p.s. 我先唔會同你咁底Level 呀 XP
話唔gur就唔gur呀而家----------我有我自己的感受,不由你管!!!
係呀hchok個網無毒架~我驚有毒姐 鐘意咪上囉---------那就是無事生非啦??
你又知道佢個網無毒 < 都係唔講你個話題 你又知道我係錯既---------我說過:我上過那個網之後我的電腦也沒有中毒,你不是嗐了吧?
你又知道佢有講過道理?---------------------他(HCHOK)打的字(字面)比你打得更友善啦
不想重複這一句:你好清楚佢為人呀---------不,不過我知道一個叫維他奶的人很無禮
至於我地班 頂左佢一年氣 起碼都知佢都唔好野呀-------------是他出於一片好心,你卻不領情而已!
p.s. 陳先生 好心你自己出聲啦 又叫呀媽又叫friend咩意思呀------------人家沒有說嗎?是你自己理解能力太差而已,人家在改,你卻處處在反他!還有,你又知道他有叫朋友來出聲?你在他家偷窺嗎?
嘖嘖嘖嘖嘖嘖 ****唔好話你無呀 無你都一定做左手腳 100% SURE--------------------你又知道他有?你在他家偷窺嗎?
p.s. p.s. 我先唔會同你咁底Level 呀 XP---------------------------------------------------你以為你很高LEVEL嗎?無聊,曬命,囂張......樣樣有!
***你以為你是皇帝嗎?***
回頂端 向下
HCHOK
BB級
BB級
HCHOK

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周日 8月 09, 2009 1:22 am

維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
可以用粗口罵她/他嗎﹖

不可以
用代詞就好
藍字:你Level好高咩
好心你檢點下啦
自相矛盾
你咪又係粗人一個
你好人幾多仄
人地邊道有用粗口仄
你就擺到明有啦
維他奶 寫到:

係咪火都泥
係度瓜瓜吵咁耐
原來係度9 up
extract from http://hykyl1e.cool5forum.com/post.forum?mode=quote&p=18529
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周日 8月 09, 2009 12:03 pm

HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
可以用粗口罵她/他嗎﹖

不可以
用代詞就好
好心你檢點下啦
自相矛盾
你咪又係粗人一個
你好人幾多仄
人地邊道有用粗口仄
你就擺到明有啦
維他奶 寫到:

係咪火都泥
係度瓜瓜吵咁耐
原來係度9 up
extract from http://hykyl1e.cool5forum.com/post.forum?mode=quote&p=18529

at least 我唔會學你咁咁CHEAP
at least 我唔會無啦啦就係人地班壇罵人 < 重點係都唔知發生乜野事
檢點下果個係你呀
仲咁厚面皮叫我檢點
都叫左你成年啦
一D進步都無 < 可能有 不過小都我地看不出
我做粗人都係為左你呀
有我見過我咁樣話我班既人呀
你連粗口係乜都唔知就唔好學人用粗口呢個字啦
p.s. quote我?我懷疑佢連狗up係乜都唔知 -,- < 唔通以為我講 on __ ? oh i see XD
回頂端 向下
*Rein*

*Rein*

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周日 8月 09, 2009 2:11 pm

維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
可以用粗口罵她/他嗎﹖

不可以
用代詞就好
好心你檢點下啦
自相矛盾
你咪又係粗人一個
你好人幾多仄
人地邊道有用粗口仄
你就擺到明有啦
維他奶 寫到:

係咪火都泥
係度瓜瓜吵咁耐
原來係度9 up

at least 我唔會無啦啦就係人地班壇罵人 < 重點係都唔知發生乜野事
檢點下果個係你呀
仲咁厚面皮叫我檢點
都叫左你成年啦
我做粗人都係為左你呀
p.s. quote我?我懷疑佢連狗up係乜都唔知 -,- < 唔通以為我講 on __ ? oh i see XD
at least 我唔會學你咁咁CHEAP------------------你很好嗎?
at least 我唔會無啦啦就係人地班壇罵人 < 重點係都唔知發生乜野事----------你又知道我不知發生甚麼事嗎?我是看不過眼才罵你的
檢點下果個係你呀
仲咁厚面皮叫我檢點 都叫左你成年啦 一D進步都無 < 可能有 不過小都我地看不出------------你自己也要檢點一下,你說的話很沒有禮貌
我做粗人都係為左你呀 有我見過我咁樣話我班既人呀-------------------------因為你班的人都很支持你,而且HCHOK都沒說過要你為了他而做粗人
你連粗口係乜都唔知就唔好學人用粗口呢個字 p.s. quote我?我懷疑佢連狗up係乜都唔知 -,- < 唔通以為我講 on __ ? oh i see XD-------他可能不知道,因為他說話沒有你這麼粗俗
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 高清班相 by thick (n)   高清班相 by thick (n) Empty周日 8月 09, 2009 2:17 pm

*Rein* 寫到:
維他奶 寫到:
HCHOK 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
維他奶 寫到:
喂.啊維他奶先生.
系昆都吾昆你啦..
但我相信佢吾會囉..

喂呀張tung
我地2個吵關你Q事呀
唔經大腦
我唔係以為自己好勁
一個就點極都唔明
一個就答爹唔經大腦
你又以為自己好勁呀?
跳樓啦你死犯賤

我點知 -,-
可以用粗口罵她/他嗎﹖

不可以
用代詞就好
好心你檢點下啦
自相矛盾
你咪又係粗人一個
你好人幾多仄
人地邊道有用粗口仄
你就擺到明有啦
維他奶 寫到:

係咪火都泥
係度瓜瓜吵咁耐
原來係度9 up

檢點下果個係你呀
仲咁厚面皮叫我檢點
都叫左你成年啦
我做粗人都係為左你呀
at least 我唔會學你咁咁CHEAP------------------你很好嗎?
at least 我唔會無啦啦就係人地班壇罵人 < 重點係都唔知發生乜野事----------你又知道我不知發生甚麼事嗎?我是看不過眼才罵你的
檢點下果個係你呀
仲咁厚面皮叫我檢點 都叫左你成年啦 一D進步都無 < 可能有 不過小都我地看不出------------你自己也要檢點一下,你說的話很沒有禮貌
我做粗人都係為左你呀 有我見過我咁樣話我班既人呀-------------------------因為你班的人都很支持你,而且HCHOK都沒說過要你為了他而做粗人
你連粗口係乜都唔知就唔好學人用粗口呢個字 p.s. quote我?我懷疑佢連狗up係乜都唔知 -,- < 唔通以為我講 on __ ? oh i see XD-------他可能不知道,因為他說話沒有你這麼粗俗

你很好嗎? -------- 至少一定比他好 100% SURE ^_^
你又知道我不知發生甚麼事嗎?我是看不過眼才罵你的 ---- 看不過眼又點 咁你講丫 做咩我地咁嬲佢 答我丫
你自己也要檢點一下,你說的話很沒有禮貌 ----- 又係果句 佢唔尊重我地 我地唔會尊重佢 我說話無禮貌都有我原因 又唔見我咁罵其他人?
因為你班的人都很支持你,而且HCHOK都沒說過要你為了他而做粗人 --- 咁你有無想過點解我咁無禮貌班入邊既人都支持我呢?HCHOK無話過姐 但佢既行為令我地好不滿又點計呀
他可能不知道,因為他說話沒有你這麼粗俗 --- This is called " Common sense " 我識"srlb"呢個字唔代表我要用喎 知道沒有?
回頂端 向下

高清班相 by thick (n)
回頂端 
1頁(共6頁)前往頁面 : 1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: