hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

2008/2009 HYK 1E 囧「班會活動」囧 國慶日打羽毛球

向下 
4 posters
發表人內容
omg
BB級
BB級
omg

2008/2009 HYK 1E  囧「班會活動」囧     國慶日打羽毛球 Empty
發表主題: 2008/2009 HYK 1E 囧「班會活動」囧 國慶日打羽毛球   2008/2009 HYK 1E  囧「班會活動」囧     國慶日打羽毛球 Empty周六 9月 26, 2009 11:53 pm

國慶日去打羽毛球

時間:朝早幾點都得(睇下有幾多人報名,然後先決定時間)

地點:天水圍體育館 或 天瑞體育館 (睇下有幾多人報名,然後問下你地想去邊到打)

費用:參與的人一齊比,睇下多唔多人,多人就租兩個場,少人既就一個(我記得好似52蚊一個鐘,除番開既話,租兩個場
八個人去都係每人13蚊)

集合地點:住天水圍既就應該自己識去啦(唔識問我或vita),至於住元朗既人就話左比我或vita先,然後我地再傾響邊個輕
鐵站等)

各位盡早報名,因為我驚租唔到場,日期就改唔到嫁啦,但係時間,地點,集合地點就得,如有查詢可搵我或vita

總之記住報左名先啦!!!!!!!(班壇或msn都可以報名)
回頂端 向下
Mango

Mango

2008/2009 HYK 1E  囧「班會活動」囧     國慶日打羽毛球 Empty
發表主題: 回復: 2008/2009 HYK 1E 囧「班會活動」囧 國慶日打羽毛球   2008/2009 HYK 1E  囧「班會活動」囧     國慶日打羽毛球 Empty周日 9月 27, 2009 7:21 pm

yeah~
回頂端 向下
omg
BB級
BB級
omg

發表主題: 回復: 2008/2009 HYK 1E 囧「班會活動」囧 國慶日打羽毛球   2008/2009 HYK 1E  囧「班會活動」囧     國慶日打羽毛球 Empty周日 9月 27, 2009 10:34 pm

mango,你入黎「yeah」,咁即係去唔去呀.......
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: 2008/2009 HYK 1E 囧「班會活動」囧 國慶日打羽毛球   2008/2009 HYK 1E  囧「班會活動」囧     國慶日打羽毛球 Empty周日 9月 27, 2009 10:47 pm

哈哈哈哈哈哈`~
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: 2008/2009 HYK 1E 囧「班會活動」囧 國慶日打羽毛球   2008/2009 HYK 1E  囧「班會活動」囧     國慶日打羽毛球 Empty周二 9月 29, 2009 8:44 pm

國慶,我緊係家裹訓啦.咪搞...xd
回頂端 向下

2008/2009 HYK 1E 囧「班會活動」囧 國慶日打羽毛球
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: