hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

閱讀約章

向下 
+5
folloWⅠΝG
唯愛...腦殘
-♥s Iu珊`
39. [[-Soledad】
Хонгконг
9 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

閱讀約章 Empty
發表主題: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周日 7月 26, 2009 12:42 pm

我想問閱讀約章有冇派英文版同駛唔駛做呀?
回頂端 向下
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周日 7月 26, 2009 1:39 pm

冇派英文版喎..
我唔理啦..冇派就唔洗做啦..淨係中文都做到頭暈..`
回頂端 向下
-♥s Iu珊`
BB級
BB級
-♥s Iu珊`

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周日 7月 26, 2009 10:00 pm

舊年其實佢都冇比到英文版..
英文果份只係學校自己出嫁JA..
教育城只係會計我地份中文(即佢出版既果份閱讀約章)而出證書...
(棕色 : 之前小學講嫁!)
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周一 7月 27, 2009 4:54 pm

-♥s Iu珊` 寫到:
教育城只係會計我地份中文(即佢出版既果份閱讀約章)而出證書...
英文書呢?
回頂端 向下
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周一 7月 27, 2009 9:30 pm

Хонгконг 寫到:
英文書呢?
佢係話份中文版本嗰份閱讀約章..
英文書都係寫落中文版本嗰份閱讀約章度架啦..
只不過英文書唔洗寫下面嗰D咩"最喜歡的角色"..ja ma..
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周三 7月 29, 2009 6:37 pm

~strawberry~ * ]] 寫到:
英文書呢?
佢係話份中文版本嗰份閱讀約章..
英文書都係寫落中文版本嗰份閱讀約章度架啦..
只不過英文書唔洗寫下面嗰D咩"最喜歡的角色"..ja ma..
好彩......差啲做錯......
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周三 7月 29, 2009 7:49 pm

吓..咩原來個閱讀約章下面個幾PARTS唔用得英文書架..?!
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周四 7月 30, 2009 10:58 am

唯愛...腦殘 寫到:
吓..咩原來個閱讀約章下面個幾PARTS唔用得英文書架..?!
丁淑良,
莫非你...
回頂端 向下
Ku.Ki
白金級
白金級
Ku.Ki

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周四 7月 30, 2009 7:11 pm

我地係咪只須要做閱讀約章咋?
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周四 7月 30, 2009 9:01 pm

Siner〥Sailor⊙KaZ~E 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
但係好懷念幼稚園ge暑期作業...
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周四 7月 30, 2009 10:14 pm

folloWⅠΝG 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
突然覺得冇咗暑期作業後冇嘢做。
回頂端 向下
「☠∞Innovation●ø」
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周五 7月 31, 2009 2:40 pm

應該係
冇暑期作業真係好,
我唔知點解返學個時好似仲得閒...
回頂端 向下
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周五 7月 31, 2009 2:50 pm

應該係
冇暑期作業真係好,
幼稚園好似連復活節..聖誕假都有假期作業架..
不過係似玩作業多過做..
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周五 7月 31, 2009 3:33 pm

「☠∞Innovation●ø」 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學個陣.....仲..得閒..?!!!
我諗..都係得你一個係咁...
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周六 8月 01, 2009 12:55 pm

唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周六 8月 01, 2009 9:18 pm

唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
返學時想放假,放假時想返學...
回頂端 向下
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周六 8月 01, 2009 11:16 pm

唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
我係屋企無咁悶wor..
而家練緊gunship過橋底...十分充實是也..
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周日 8月 02, 2009 12:08 pm

唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
至弊你鍾意打機,我鍾意捉象棋呢......
回頂端 向下
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周日 8月 02, 2009 6:33 pm

唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
你去尋找不須多人參與的娛樂啦..
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周日 8月 02, 2009 11:45 pm

-strawberry'*﹏ 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
比如 彈珠檯嗎?XD
回頂端 向下
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周一 8月 03, 2009 11:23 am

Wing 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
比如 彈珠檯嗎?XD
正是..=D
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周一 8月 03, 2009 8:05 pm

e家成日玩facebook個d game

Spoiler(用來隱藏帖子內容):
回頂端 向下
白金級
白金級

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周一 8月 03, 2009 9:51 pm

Wing 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
比如 彈珠檯嗎?XD
象棋上yahoo都有得打啦...打24小時都得..
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周二 8月 04, 2009 2:15 pm

心怡校服 寫到:
e家成日玩facebook個d game

Spoiler(用來隱藏帖子內容):

同意"XD
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

閱讀約章 Empty
發表主題: 回復: 閱讀約章   閱讀約章 Empty周二 8月 04, 2009 2:26 pm

Wing 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
應該係
冇暑期作業真係好,
返學冇咁悶就真。
比如 彈珠檯嗎?XD
象棋上yahoo都有得打啦...打24小時都得..
打象棋..
回頂端 向下

閱讀約章
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: 學術交流區-
前往: