hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

究竟我目無表情個樣係點啊!!!

向下 
+7
維他奶
folloWⅠΝG
心怡校服
「☠∞Innovation●ø」
§伏龍§
(´ A `)ノ″有問題的v。
囧rz邦.
11 posters
發表人內容
囧rz邦.
白金級
白金級
囧rz邦.

究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty
發表主題: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周四 五月 21, 2009 8:34 pm

BEN蕉、丁媽、JEF話我好怪
肥龍話我眼神有D野
主席話我個樣估唔到可以咁
有D人又話好恐怖…
究竟點啊!冇吊我引啊!!
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周四 五月 21, 2009 8:36 pm

囧rz邦. 寫到:
BEN蕉、丁媽、JEF話我好怪
肥龍話我眼神有D野
主席話我個樣估唔到可以咁
有D人又話好恐怖…
究竟點啊!冇吊我引啊!!
-3-〈吻)
回頂端 向下
§伏龍§
BB級
BB級
§伏龍§

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周四 五月 21, 2009 8:37 pm

係一個你估唔到的樣,不過好認真呀!
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周四 五月 21, 2009 9:03 pm

§伏龍§ 寫到:
係一個你估唔到的樣,不過好認真呀!
-3-
回頂端 向下
囧rz邦.
白金級
白金級
囧rz邦.

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周四 五月 21, 2009 9:50 pm

係咪有人講緊野﹖
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周四 五月 21, 2009 10:59 pm

個樣係不能形容..或者影相會比較易解釋..
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周五 五月 22, 2009 7:30 pm

重金屬搖滾樂青年 寫到:
歡迎~
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周五 五月 22, 2009 9:10 pm

心怡xiao fu 寫到:
重金屬搖滾樂青年 寫到:
歡迎~
xiao fu
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周日 五月 24, 2009 3:08 pm

都話無表情又點樣話你聽你表情係點呀?= =
回頂端 向下
Daniel 戰隊 ● 背叛者
白金級
白金級
Daniel 戰隊 ● 背叛者

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周日 五月 24, 2009 4:21 pm

維他奶 寫到:
I CAN'T GET IT...
scratch scratch
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周一 五月 25, 2009 8:10 pm

Daniel 戰隊 ● 背叛者 寫到:
維他奶 寫到:
SO,NO ARGUEMENT FOR THIS QUESTION>..
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周四 五月 28, 2009 8:59 pm

唯愛...腦殘 寫到:
維他奶 寫到:
SO,NO ARGUEMENT FOR THIS QUESTION>..
So, you should try your best to help your classmates
So, this is the whole form standard
So, can you get it?
回頂端 向下
水魚
白金級
白金級
水魚

發表主題: 回復: 究竟我目無表情個樣係點啊!!!   究竟我目無表情個樣係點啊!!! Empty周六 五月 30, 2009 5:01 pm

迪倫.布朗 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
維他奶 寫到:
So, you should try your best to help your classmates
So, this is the whole form standard
So, can you get it?
No
回頂端 向下

究竟我目無表情個樣係點啊!!!
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: