hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

想問有咩HW...

向下 
+9
水魚
迪倫.布朗
Daniel 戰隊 ● 背叛者
唯愛...腦殘
39. [[-Soledad】
火星人之妹x良家婦女
Хонгконг
「☠∞Innovation●ø」
心怡校服
13 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步
發表人內容
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

想問有咩HW... - 頁 4 Empty
發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周一 4月 27, 2009 9:55 am

~strawberry~ ಇ 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
㊣心怡校服 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
Wing 寫到:
Daniel 戰隊 ● 背叛者 寫到:
水魚 寫到:
水魚 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
其實Uncle痴咗咩線?
神經線掛...但亦有可能係天線都唔定...囧
你先癡神經線
話人癡神經線個D
通常自已都係癡神經線
所以你係
「癡神經線」ga一份子
你是在維護丁丁嗎..?
E個都係曾英銓痴線ga問題
E個都係Jeffery同丁丁痴線ga問題
who?
我都係成日咁打..=p
令丁丁好嬲..

莎莉,我無嬲架...只不過係糾正番你姐...

因為我地唔可以搞錯同學GE英文名架...

仲有呀..UNCLE..就算我真係癡線..咁又點?

何況..丁丁本來就係腦殘..比癡線已經嚴重架啦...
我既第一次dict就係寫左jeffery...
所以我而家記得好清楚... Sad

咁你要怪就怪點解佢個英文名要係咁煩啦...

不過如果你係我地組要有呢個dictation就仲煩...

你幫佢改番個冇咁煩嘅英文名咪得囉..!

例如呢?
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周一 4月 27, 2009 8:28 pm

迪倫.布朗 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
㊣心怡校服 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
Wing 寫到:
水魚 寫到:
水魚 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
你先癡神經線
話人癡神經線個D
通常自已都係癡神經線
所以你係
「癡神經線」ga一份子
你是在維護丁丁嗎..?
who?
我都係成日咁打..=p
令丁丁好嬲..

例如呢?

jasmine's
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周一 4月 27, 2009 8:32 pm

~呀R!ng` 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
㊣心怡校服 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
Wing 寫到:
水魚 寫到:
水魚 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
你先癡神經線
話人癡神經線個D
通常自已都係癡神經線
所以你係
「癡神經線」ga一份子
你是在維護丁丁嗎..?
who?
我都係成日咁打..=p
令丁丁好嬲..

例如呢?

jasmine's
good name
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周一 4月 27, 2009 9:45 pm

~呀R!ng` 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
㊣心怡校服 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
Wing 寫到:
水魚 寫到:
水魚 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
你先癡神經線
話人癡神經線個D
通常自已都係癡神經線
所以你係
「癡神經線」ga一份子
你是在維護丁丁嗎..?
who?
我都係成日咁打..=p
令丁丁好嬲..

例如呢?

jasmine's

好!!!
笑左
回頂端 向下

銅級
銅級
黛

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 12:03 am

無言...
回頂端 向下

銅級
銅級
黛

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 12:04 am

...
回頂端 向下

銅級
銅級
黛

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 12:04 am

....
回頂端 向下
(´ A `)ノ″有問題的v。
鑽石級
鑽石級
(´ A `)ノ″有問題的v。

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 12:05 am

戚戚‧方糖 寫到:
無言...
講左野喇。 albino
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 6:01 pm

戚戚‧方糖 寫到:
...
唔好呃post!
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 8:09 pm

迪倫.布朗 寫到:
~呀R!ng` 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
㊣心怡校服 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
Wing 寫到:
水魚 寫到:
水魚 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
你先癡神經線
話人癡神經線個D
通常自已都係癡神經線
所以你係
「癡神經線」ga一份子
你是在維護丁丁嗎..?
who?
我都係成日咁打..=p
令丁丁好嬲..

例如呢?

jasmine's

好!!!
笑左
那再簡化..
J's
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 8:17 pm

MaSqueRAdE Of LoVE 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
~呀R!ng` 寫到:
迪倫.布朗 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
㊣心怡校服 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
Wing 寫到:
水魚 寫到:
水魚 寫到:
唯愛...腦殘 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
你先癡神經線
話人癡神經線個D
通常自已都係癡神經線
所以你係
「癡神經線」ga一份子
你是在維護丁丁嗎..?
who?
我都係成日咁打..=p
令丁丁好嬲..

例如呢?

jasmine's

好!!!
笑左
那再簡化..
J's
可別忘記他自己的名字也是J字頭的..
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:06 pm

乾脆叫J
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:26 pm

想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog
想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog想問有咩HW... - 頁 4 Petmortog
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:26 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:27 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:28 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:28 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
回頂端 向下
白金級
白金級

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
回頂端 向下
白金級
白金級

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
3=3
回頂端 向下
白金級
白金級

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
3=3
4=4
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:29 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
3=3
4=4
5=5
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:29 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
3=3
4=4
5=5
1+1=1+1
回頂端 向下
白金級
白金級

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
3=3
4=4
5=5
1+1=1+1
1+2=2+1
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:30 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
3=3
4=4
5=5
1+1=1+1
1+2=2+1
1+2+3=1+3+2=2+1+3=2+3+1=3+1+2=3+2+1
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 想問有咩HW...   想問有咩HW... - 頁 4 Empty周二 4月 28, 2009 9:30 pm

Wing 寫到:
乾脆叫J
好!
cheers
albino
What a Face
1=1
2=2
3=3
4=4
5=5
1+1=1+1
1+2=2+1
1+2+3=1+3+2=2+1+3=2+3+1=3+1+2=3+2+1
If 6=0
回頂端 向下

想問有咩HW...
回頂端 
4頁(共5頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: 學術交流區-
前往: