hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進

向下 
5 posters
發表人內容
Daniel 戰隊 ● 背叛者
白金級
白金級
Daniel 戰隊 ● 背叛者

黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty
發表主題: 黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進   黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty周四 4月 02, 2009 8:58 pm

請問,有邊個(怪獸)想加入黑暗Daniel戰隊架?
回頂端 向下
Хонгконг
鑽石級
鑽石級
Хонгконг

黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty
發表主題: 回復: 黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進   黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty周四 4月 02, 2009 9:20 pm

背叛者先生,終於番嚟喇?
冇咗你,我嘅生活少咗好多情趣呀!
回頂端 向下
(´ A `)ノ″有問題的v。
鑽石級
鑽石級
(´ A `)ノ″有問題的v。

發表主題: 回復: 黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進   黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty周四 4月 02, 2009 10:35 pm

Daniel 戰隊 ● 背叛者 寫到:
你係邊個呀。
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進   黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty周四 4月 02, 2009 10:50 pm

ばかばかばか!!! 寫到:
你係邊個呀。

我知佢唔係男,就係女
回頂端 向下
「☠∞Innovation●ø」
白金級
白金級
「☠∞Innovation●ø」

發表主題: 回復: 黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進   黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty周四 4月 02, 2009 10:58 pm

莎拉.布莱曼 寫到:
你係邊個呀。

我知佢唔係男,就係女
是人妖怎辦.. jocolor
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進   黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名   有意者請進 Empty周四 4月 02, 2009 11:03 pm

MaSqueRAdE Of LoVE 寫到:
莎拉.布莱曼 寫到:
你係邊個呀。

我知佢唔係男,就係女
是人妖怎辦.. jocolor

冇得辦
回頂端 向下

黑暗Daniel戰隊誠聘戰士多名 有意者請進
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: 火星人地帶-
前往: