hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

救OUR SOUL!!!!!

向下 
+5
心怡校服
灰戰士
RiNg`*
「☠∞Innovation●ø」
囧rz邦.
9 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
(´ A `)ノ″有問題的v。
鑽石級
鑽石級

救OUR SOUL!!!!! - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 救OUR SOUL!!!!!   救OUR SOUL!!!!! - 頁 2 Empty周四 4月 02, 2009 10:24 pm

MaSqueRAdE Of LoVE 寫到:
Siner〥KAZ⊙ 寫到:
~呀R!ng` 寫到:
我到而家都未明個title點解...救our soul是啥..

救我地GE神主牌?

係靈魂呀...(汗)
靈魂同電話有啥關係..??
佢用our都唔啱啦。
回頂端 向下
39. [[-Soledad】
白金級
白金級

發表主題: 回復: 救OUR SOUL!!!!!   救OUR SOUL!!!!! - 頁 2 Empty周四 4月 02, 2009 10:25 pm

ばかばかばか!!! 寫到:
~呀R!ng` 寫到:
我到而家都未明個title點解...救our soul是啥..

救我地GE神主牌?

係靈魂呀...(汗)
佢用our都唔啱啦。
係囉...都唔知關我地咩事...
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: 救OUR SOUL!!!!!   救OUR SOUL!!!!! - 頁 2 Empty周四 4月 02, 2009 10:26 pm

~strawberry~ ಇ 寫到:
~呀R!ng` 寫到:

救我地GE神主牌?

係靈魂呀...(汗)
佢用our都唔啱啦。
腦殘講野特別腦殘。
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 救OUR SOUL!!!!!   救OUR SOUL!!!!! - 頁 2 Empty周四 4月 02, 2009 10:36 pm

~呀R!ng` 寫到:

救我地GE神主牌?

係靈魂呀...(汗)
佢用our都唔啱啦。
腦殘講野特別腦殘。
此句即將列入" 爛Gag 廢話集"..
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: 救OUR SOUL!!!!!   救OUR SOUL!!!!! - 頁 2 Empty周四 4月 02, 2009 10:38 pm

~呀R!ng` 寫到:

救我地GE神主牌?

係靈魂呀...(汗)
佢用our都唔啱啦。
腦殘講野特別腦殘。
此句即將列入" 爛Gag 廢話集"..
仲有句廢d喎。

「而家唔係你飛我,係我比你飛!」
回頂端 向下

救OUR SOUL!!!!!
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: