hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3

向下 
+3
迪倫.布朗
RiNg`*
維他奶
7 posters
發表人內容
維他奶
銀級
銀級
維他奶

爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty
發表主題: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周四 3月 19, 2009 7:35 pm

~~廢話篇~~

1. 天才只會話人地白痴, 白痴只會話自己天才
2. 唔好急 ... 最緊要快...
3. 警察 : 咪郁,舉手
4. 個八婆都幾好人喎~
5. 樓下個看更:[出街呀?]
6. 測驗分數既高低係唔緊要架,最緊要係唔好低分!
7. 第一,無速度!第二,唔夠快!第三,太慢喇!
8. 「顧客,你要先升級您的下載軟件,才能下載我們的升級軟件。」
9. 信我啦! 依球波一係入一係就唔入...
10. 你唔好收左聲先講...
11. 邊位同學無返唔該你舉手....
12. 富貴於我如浮雲,浮雲於我如命根...
13. 拿,你而家首先may埋眼..跟住就望住我..再跟住就放鬆個人..然後就集中精神...
14. 你訓左未啊..訓著左就應下我啦~~
15. 上堂前Miss用廣東話問:「有邊個唔識聽廣東話?」   
16. 黃生您好, 貴姓呀?
17. "下堂突擊測驗
18. 你唔好咁擔心啦~不過講真呀~有時遇到咁既事, 俾我都會好擔心
19. 監考老師:而家既時間仲有..........17秒
20. 訓醒未呀?
21. 咁耐冇見...肥左又瘦左喎...
22. 其實如果你唔樣衰都幾靚架喎...
23. 我生平最憎兩種人, 一種係種族歧視既人, 第二種係黑人
24. 我生平最憎兩種人, 一種係成日搞gag既人, 第二種係杏仁
25. 你真得好假
26. 你假得好真
27. 我最鐘意淺白色
28. 我最鐘意深黑色
29. 你地咁答,唔單只無分,仲會俾人扣到一分都無
30.「生舊叉燒好過生你」
31.「食蔥會聰明 D 架」
32.「食唔清 D 飯會娶個豆皮老婆」
33.「講大話會甩大牙架」
34. 你真係360度改變啊! < From 心怡
new)35. 讀萬卷書不如含萬里望(花生)

~超超超迷你故事篇~

1. 原來原子筆可以用泥寫字之外仲可以用泥畫畫
2. 原來我地對腳可以用泥行路之外仲可以用泥跑步
3. 從前有個火柴人,佢行行下路Ow頭,著火死左
4. 從前有個火柴人,佢行行下路Ow頭,著火,無死到,但係變左棉花棒
new)5. 有一日小明行行下街果時覺得隻腳好酸,原來小明踩中左舊檸檬
new)6. 有一日有粒軟糖行行下路,行左一陣,佢話:「我隻腳好軟」
new)7. 小明成日上甜網,搞到成部電腦都係蟻
new)8. 從前有個人便秘,過左幾日.....佢柯到好似開左花灑咁
new)9. M記寫住「笑容免費供應」,小明就去同佢講:「唔該三個笑容拎走。」
new)10. 有兩個年糕黏在一起,有一天他們終於分開了,他們高興地說:「Give me five!」 結果又黏起來了
new)11. 從前,貓同狗係一對好朋友。有一日,貓跌左落河,,狗奮不顧身跳入河救左貓,貓好感激狗,就同佢講:「喵~」
new)12. 有一天,有一個人撞車了,他跑去找醫生。醫生幫他看完之後,就對他說:「你條頸甩左臼,條頸暫時不可以動,否則你就會死」那人就點頭,結果他就他就死了
new)13. 從前有隻蛋,他很滑,他說:「明天會更滑」
new)14. 從前有隻蛋,他很滑,有一日,佢食左燒肉切雞飯,唉...很鞋
new)15. 有一隻住在北極的北極熊,他覺的自己身上的毛太多,所以他開始拔毛,拔到最後~他的毛全部沒了!結果他說:「好冷喔~!」
new)16. 有一日,係時代廣場,見到一對男女嗌緊交,女仔:「點解你要同我分手?」男仔:「因為對豬扒有敏感...」

~Q&A篇~Ctrl+A = 答案
new)1. Q:當你看完A片後要作什麼?看B片 < VCD係有分開A同B架 >
new)2. Q:有個癲佬係架飛機度dum左個滅火筒落黎,點解?因為佢癲既

---------打住咁多先 遲D再Update~! ^^ 幫手提供下 ----------

維他奶 在 周六 3月 21, 2009 6:57 pm 作了第 5 次修改
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周四 3月 19, 2009 7:44 pm

笑~~~
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周四 3月 19, 2009 8:07 pm

維他奶 寫到:
~~廢話篇~~

8. 「顧客,你要先升級您的下載軟件,才能下載我們的升級軟件。」
13. 拿,你而家首先may埋眼..跟住就望住我..再跟住就放鬆個人..然後就集中精神...
17. "下堂突擊測驗
18. 你唔好咁擔心啦~不過講真呀~有時遇到咁既事, 俾我都會好擔心
20. 訓醒未呀?
23. 我生平最憎兩種人, 一種係種族歧視既人, 第二種係黑人
24. 我生平最憎兩種人, 一種係成日搞gag既人, 第二種係杏仁
25. 你真得好假
26. 你假得好真
27. 我最鐘意淺白色
28. 我最鐘意深黑色

~超超超迷你故事篇~

---------打住咁多先 遲D再Update~! ^^ 幫手提供下 ----------

笑死啦!!!
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周四 3月 19, 2009 8:39 pm

22實在係經典~

不如加多個:你真係360度改變啊!
回頂端 向下
39. [[-Soledad】
白金級
白金級

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周四 3月 19, 2009 9:51 pm

仲有...
1)阿婆3:15am喊食飯嗰個呢...
2)灰姑娘食咩嗰個呢...
3)明天會更滑

嗰日真係笑死我呀... Laughing
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周四 3月 19, 2009 10:08 pm

叮~
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周六 3月 21, 2009 6:51 pm

update了
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周六 3月 21, 2009 11:55 pm

維他奶 寫到:
~~廢話篇~~

17. "下堂突擊測驗
20. 訓醒未呀?
25. 你真得好假
26. 你假得好真
27. 我最鐘意淺白色
28. 我最鐘意深黑色

~超超超迷你故事篇~

4. 從前有個火柴人,佢行行下路Ow頭,著火,無死到,但係變左棉花棒
new)5. 有一日小明行行下街果時覺得隻腳好酸,原來小明踩中左舊檸檬
new)6. 有一日有粒軟糖行行下路,行左一陣,佢話:「我隻腳好軟」
new)8. 從前有個人便秘,過左幾日.....佢柯到好似開左花灑咁
new)9. M記寫住「笑容免費供應」,小明就去同佢講:「唔該三個笑容拎走。」
new)10. 有兩個年糕黏在一起,有一天他們終於分開了,他們高興地說:「Give me five!」 結果又黏起來了
new)11. 從前,貓同狗係一對好朋友。有一日,貓跌左落河,,狗奮不顧身跳入河救左貓,貓好感激狗,就同佢講:「喵~」
new)12. 有一天,有一個人撞車了,他跑去找醫生。醫生幫他看完之後,就對他說:「你條頸甩左臼,條頸暫時不可以動,否則你就會死」那人就點頭,結果他就他就死了
new)14. 從前有隻蛋,他很滑,有一日,佢食左燒肉切雞飯,唉...很鞋
new)15. 有一隻住在北極的北極熊,他覺的自己身上的毛太多,所以他開始拔毛,拔到最後~他的毛全部沒了!結果他說:「好冷喔~!」
new)16. 有一日,係時代廣場,見到一對男女嗌緊交,女仔:「點解你要同我分手?」男仔:「因為對豬扒有敏感...」

new)1. Q:當你看完A片後要作什麼?看B片 < VCD係有分開A同B架 >
new)2. Q:有個癲佬係架飛機度dum左個滅火筒落黎,點解?因為佢癲既

等等...

[心怡]E個字好有問題
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周日 3月 22, 2009 10:44 am

㊣心怡校服 寫到:
維他奶 寫到:
~~廢話篇~~
17. "下堂突擊測驗
20. 訓醒未呀?
25. 你真得好假
26. 你假得好真
27. 我最鐘意淺白色
28. 我最鐘意深黑色

~超超超迷你故事篇~

等等...

[心怡]E個字好有問題

load咗陣先明...
又的確幾混淆吓...
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周日 3月 22, 2009 2:03 pm

我樓下個看更真的試過這樣問我啊!
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周日 3月 22, 2009 2:13 pm

阿媽在你起床後,問:"起身啦?"
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周日 3月 22, 2009 4:53 pm

CL阿SIR係我地入左電腦室之後說:
[1E,come in.]
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周日 3月 22, 2009 7:04 pm

Wing 寫到:
阿媽在你起床後,問:"起身啦?"

仲有係我番到屋企時...說:"番黎啦?"
回頂端 向下
灰戰士

灰戰士

發表主題: 回復: 爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3   爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3 Empty周日 3月 22, 2009 7:41 pm

.......

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Garden, 警告你, 請不要隨便在論壇裏胡亂發放一些消息請注意你的言行。
Garden, remind you, please do not casually at Tan Lane On indiscriminately grant you message Please note that the words and deeds.
Garden,警告你,请不要随便在论谭里胡乱发放一些消息请注意你的言行。
回頂端 向下

爛Gag 廢話集 UPDATED! 21/3
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: