hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

哩個就係在下既樣。大家不坊看看。

向下 
+7
「☠∞Innovation●ø」
唯愛...腦殘
RiNg`*
39. [[-Soledad】
Wing
Хонгконг
Daniel 戰隊 ● 背叛者
11 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 哩個就係在下既樣。大家不坊看看。   哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty周日 3月 22, 2009 1:08 pm

本人並非張銘清 寫到:
~strawberry~ ಇ 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
青山又走多個病人出嚟呀,錯到七彩嗰個!
WHO? Question
"It".

you mean"it" or the one who says "it"?
嗰個黑鬼定黑仔隊長囉!

"黑鬼定黑仔隊長"...
有言中...
有嘢就講啦!

1.我知黑暗Daniel 戰隊隊長二世唔係男就係女
2.我知黑暗Daniel 戰隊隊長二世唔係1-20號, 就係21-40號
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

發表主題: 回復: 哩個就係在下既樣。大家不坊看看。   哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty周日 3月 22, 2009 5:10 pm

莎拉.布莱曼 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
"It".

you mean"it" or the one who says "it"?
嗰個黑鬼定黑仔隊長囉!

有言中...
有嘢就講啦!

2.我知黑暗Daniel 戰隊隊長二世唔係1-20號, 就係21-40號

人妖可以嗎?
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: 哩個就係在下既樣。大家不坊看看。   哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty周日 3月 22, 2009 9:00 pm

Wing 寫到:
莎拉.布莱曼 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
本人並非張銘清 寫到:
"It".

嗰個黑鬼定黑仔隊長囉!

有言中...
有嘢就講啦!

人妖可以嗎?
不排除佢係雙性人再攬埋gay clown
回頂端 向下
Admin
Admin
Admin

發表主題: 回復: 哩個就係在下既樣。大家不坊看看。   哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty周一 3月 23, 2009 3:57 pm

我覺得此人已經很老......但他必定是我們班的~~~~
回頂端 向下
火星人之妹x良家婦女
銅級
銅級
火星人之妹x良家婦女

發表主題: 回復: 哩個就係在下既樣。大家不坊看看。   哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty周一 3月 23, 2009 6:40 pm

Admin 寫到:
我覺得此人已經很老......但他必定是我們班的~~~~

agree...否則他怎會知道Daniel戰隊的事?
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: 哩個就係在下既樣。大家不坊看看。   哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty周一 3月 23, 2009 7:20 pm

聽呀米講話系呀叔WOR...
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: 哩個就係在下既樣。大家不坊看看。   哩個就係在下既樣。大家不坊看看。 - 頁 2 Empty周四 3月 26, 2009 7:41 pm

點解冇人捉佢去審既?
回頂端 向下

哩個就係在下既樣。大家不坊看看。
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: 火星人地帶-
前往: