hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

HI大家好------我係火星人x良家婦女

向下 
+5
「☠∞Innovation●ø」
唯愛...腦殘
(´ A `)ノ″有問題的v。
39. [[-Soledad】
火星人之妹x良家婦女
9 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
火星人之妹x良家婦女
銅級
銅級
火星人之妹x良家婦女

HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty
發表主題: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 5:47 pm

HI~ 我唔知大家估唔估到我是誰 Tips: 我係'良'家婦女 我係Eng Group 2

PS 我唔會呃post!!!!!!!!
回頂端 向下
火星人之妹x良家婦女
銅級
銅級
火星人之妹x良家婦女

發表主題: 更正   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 5:51 pm

上次寫到HI~ 我唔知大家估唔估到我是誰 Tips: 我係'良'家婦女1 我係Eng Group 2

Sorry...........標題應該係火星人之妹(記住我唔係火星人)

火星人之妹x良家婦女 在 周四 3月 12, 2009 5:54 pm 作了第 2 次修改 (原因 : 浪費post)
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 6:12 pm

我知道你是誰啦~
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 7:08 pm

~strawberry~ ಇ 寫到:
我知道你是誰啦~
我都知啦!

係便便狂魔!
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 7:19 pm

ばかばかばか!!! 寫到:
我知道你是誰啦~
我都知啦!

係便便狂魔!
個名...
um...
ar...
en...
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 7:26 pm

好野..

我都知道你是誰呀=]=]

(第一次有成功感..囧)
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 7:33 pm

佢話唔會呃post...
都post咗兩個啦...-.-
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 7:37 pm

佢第二個POST個度作修改GE原因係...

'浪費POST'..囧...啥意思?
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:02 pm

火星人之妹x良家婦女 寫到:
上次寫到HI~ 我唔知大家估唔估到我是誰 Tips: 我係'良'家婦女1 我係Eng Group 2

Sorry...........標題應該係火星人之妹(記住我唔係火星人)
見出しを直すことをわかりませんか?
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:12 pm

MaSqueRAdE Of LoVE 寫到:

"我不知道如何解決的標題??"
又會TRANSLATE得咁怪嘅...=.=''
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:15 pm

我見到浩V個回復後,,,

都知你系WHO啦~~
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:30 pm

~呀R!ng` 寫到:
我見到浩V個回復後,,,

都知你系WHO啦~~
好叻呀alien便~

拍拍拍拍拍拍拍拍~
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:44 pm

我應該笑的。
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:47 pm

~呀R!ng` 寫到:
我應該笑的。
咁你笑啦。
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:49 pm

回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 8:53 pm

~呀R!ng` 寫到:
笑笑。
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 9:34 pm

你個translator或者個腦有問題 Razz
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 9:49 pm

HI~ 我唔知大家估唔估到我是誰 Tips: 我係'良'家婦女 我係Eng Group 2

你一邊叫人估一邊自爆...=-=其實呢d野洗估ga~
例子:我都唔會估自己係唔係估緊我係唔係估.
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 9:50 pm

仲有呀:
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 9:55 pm

怪人ⅩⅩⅩⅢ:sorry! 寫到:
仲有呀:
我覺得你好似係 《倚天屠龍記》中的 (係性格為人,唔係身手)

滅絕師太
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 10:01 pm

唔好問我點解,
我唔會講
+唔好問我點解我唔會講
我唔會講我點解我唔會講
+唔好問我點解唔會講我點解我唔會講
.
.
.
.
.
.
回頂端 向下
Wing
金級
金級
Wing

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周四 3月 12, 2009 10:30 pm

哈哈,也可以叫做梁家婦女啊.(如果我是良家婦女2,我自問不良)

火星人之妹!?
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周五 3月 13, 2009 9:30 pm

Wing 寫到:
哈哈,也可以叫做梁家婦女啊.(如果我是良家婦女2,我自問不良)

火星人之妹!?
佢話梁曉銘係火星人a ma...
跟住唔知邊個send俾佢一張christmas card的上款寫:"火星人之妹"...
邊個叫佢地兩個個名咁似....
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周五 3月 13, 2009 9:32 pm

HAHAHA
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: HI大家好------我係火星人x良家婦女   HI大家好------我係火星人x良家婦女 Empty周五 3月 13, 2009 9:56 pm

你個translator或者個腦有問題 Razz
好明顯係個translator有問題啦...

附件:

道歉聲明 TO Google:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[下刪一萬"字"...]
同時,我希望你們能夠改善網站的翻譯器。

回頂端 向下

HI大家好------我係火星人x良家婦女
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: