hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

DT EGG車

向下 
+8
(´ A `)ノ″有問題的v。
Ku.Ki
唯愛...腦殘
水魚
RiNg`*
維他奶
「☠∞Innovation●ø」
心怡校服
12 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3  下一步
發表人內容
39. [[-Soledad】
白金級
白金級
39. [[-Soledad】

DT   EGG車 - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 11:36 am

ダニエル 寫到:
係咪淨係21-40要做炸?
唔知你地呀...
佢有冇同你地講過??
有冇派畫紙俾你地??
以上答案係"冇"嘅話...
I THINK 就唔使啦... bounce
回頂端 向下
白金級
白金級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 2:50 pm

ダニエル 寫到:
係咪淨係21-40要做炸?
你地下次上dt時會講....
(p.s.用左3個鐘..終於做完la....)
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 3:22 pm

吓!!!幣@@我未整呀(吾快死了),<---古文
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 5:44 pm

+油努力,姐姐幫你打氣~
回頂端 向下
''玥

''玥

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:05 pm

咁多0.0!?即堂AH?
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:07 pm

你講考試定係車sin?
回頂端 向下
''玥

''玥

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:17 pm

個三幅畫0.0''
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:18 pm

係即堂交呀好似...
回頂端 向下
''玥

''玥

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:21 pm

死得=0=''本人天身頭腦遲鈍,點可以係堂上做得曬>3<''
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:23 pm

me2...所以e+都十分之擔心呀是也...
回頂端 向下
Ku.Ki
白金級
白金級
Ku.Ki

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:32 pm

唔知大家有冇留意到---e篇野變左超HOT的了說(個公仔郁郁下)
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:33 pm

ダニエル 寫到:
唔知大家有冇留意到---e篇野變左超HOT的了說(個公仔郁郁下)
咁又點???@v@
回頂端 向下
Ku.Ki
白金級
白金級
Ku.Ki

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:45 pm

みかん x なつめ* 寫到:
ダニエル 寫到:
咁又點???@v@

咁你咪冼板
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 7:50 pm

係咪唔得吖!?
回頂端 向下
Ku.Ki
白金級
白金級
Ku.Ki

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 8:02 pm

みかん x なつめ* 寫到:
係咪唔得吖!?
唔想
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 8:20 pm

我又洗先...
瘋狂洗版程式現在開動
回頂端 向下
Ku.Ki
白金級
白金級
Ku.Ki

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 8:22 pm

~呀R!ng` 寫到:
我又洗先...
瘋狂洗版程式現在開動

不要呀~ Crying or Very sad
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 8:29 pm

咦?洗版程式附送殺人服務喎...首先把dr.阿伯殺了...

任務完成....
回頂端 向下
Ku.Ki
白金級
白金級
Ku.Ki

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 8:31 pm

~呀R!ng` 寫到:
咦?洗版程式附送殺人服務喎...首先把dr.阿伯殺了...

任務完成....

hey~hey~你當機了嗎?我還在死哦!=.="
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 8:37 pm

呵~
乜你終於認你係dr.呀伯咩???????
回頂端 向下
Ku.Ki
白金級
白金級
Ku.Ki

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 8:38 pm

~呀R!ng` 寫到:
呵~
乜你終於認你係dr.呀伯咩???????
我係
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 9:06 pm

yeah~~daniel認了~daniel係呀伯~
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 9:40 pm

我們要尊重的:
阿仔,阿女,孫仔,孫女,曾孫仔,曾孫女,阿爸,阿媽,阿女麻,名爺,阿婆,阿公,阿哥,姐姐,細佬,細妹,
表哥,表姐,表弟,表妹,堂姐,堂姐,堂細佬,堂妹,陌生人,校長,校監,老師,領袖生,FDS,同學,
阿貓,阿狗,格炸,烏英,老鼠,蛇,螞蟻,獅子,老虎,T卜X,囧,ON9仔(硬膠...),膠,林黛玉,
XX彈珠人(避免比人打..),尤魚,芒果,香蕉,平果,UNCLE(竟然有份!!\ _ /),丁丁,驢仔...(下刪1000000000字)

但係就係冇呀伯同UFO...

~呀R!ng` 在 周日 11月 23, 2008 9:59 pm 作了第 1 次修改
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 9:41 pm

我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢我呢???
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: DT EGG車   DT   EGG車 - 頁 2 Empty周日 11月 23, 2008 9:59 pm

你係姐姐嘛...
回頂端 向下

DT EGG車
回頂端 
2頁(共3頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: 學術交流區-
前往: