hyk1E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

We are the best! 1E is the BEST!

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

HYK1E的問題老師------鄧翠英

向下 
+8
水魚
維他奶
心怡校服
Ch!nG
(´ A `)ノ″有問題的v。
唯愛...腦殘
迪倫.布朗
12 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty
發表主題: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周四 1月 22, 2009 8:17 pm

1E的問題老師問題愈來愈嚴重,其中以歷史科老師鄧翠英的變態指數最為嚴重。

鄧翠英變態弊案從第1次測驗起發生。話說在第1次測驗中她使用了”one word”奸計
及不清不楚圖片令學生痛苦萬分,最後終於在學生施壓的情況下冇辦法之下先+番分。
第2次測驗中她又使用了大量歪理(包括1.CORRECT MISSTAKE個PART的QIN DYNASTY
改正,答案景是QIN DYNASTY。2.A Clan is a GROUP of people結果我地答Tangs就錯)
……於最近的一次考試中, 她使用了失傳多久的歪理、厚臉皮神功。

連續3次,1E的同學已憎恨這老師憎恨到極點,一齊睇睇1E同學對佢的評價:

Benjamin: 比佢搞到我極度腦殘..我係部計數機狂打粗口 lol..

Ring: 佢仲好意思問我地布冇ANY QUESTION...我想問:我地講左你會加番分比我地咩?一句講哂...佢就係只跟MODEL ANSWER做GE死版老師,真係好想打X佢LOL...

Jasmine:個個老師痴線加,同佢有代溝

肥龍: 佢老母大減價,佢老豆死死下……(好似有小小記錯)

由此可見……唉 真係o嘴……

如果你有任何補充, 打埋係個post到
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周四 1月 22, 2009 11:20 pm

雖然我是不喜她,,
但...在我記憶中(雖然我是有點腦殘的說~)...
好像沒說過那句話哦=3=
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周四 1月 22, 2009 11:35 pm

莎拉.布莱曼 寫到:
1E的問題老師問題愈來愈嚴重,其中以歷史科老師鄧翠英的變態指數最為嚴重。

鄧翠英變態弊案從第1次測驗起發生。話說在第1次測驗中她使用了”one word”奸計
及不清不楚圖片令學生痛苦萬分,最後終於在學生施壓的情況下冇辦法之下先+番分。
第2次測驗中她又使用了大量歪理(包括1.CORRECT MISSTAKE個PART的QIN DYNASTY
改正,答案景是QIN DYNASTY。2.A Clan is a GROUP of people結果我地答Tangs就錯)
……於最近的一次考試中, 她使用了失傳多久的歪理、厚臉皮神功。

連續3次,1E的同學已憎恨這老師憎恨到極點,一齊睇睇1E同學對佢的評價:

Benjamin: 比佢搞到我極度腦殘..我係部計數機狂打粗口 lol..

Ring: 佢仲好意思問我地布冇ANY QUESTION...我想問:我地講左你會加番分比我地咩?一句講哂...佢就係只跟MODEL ANSWER做GE死版老師,真係好想打X佢LOL...

肥龍: color=red]佢老母大減價,[佢老豆死死下[/color]……(好似有小小記錯)

咩唔係「你呀媽大減價,益你呀爸」咩...!?
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周五 1月 23, 2009 8:15 am

我記得我無故大叫"o咗",係因為我想發洩XD
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周五 1月 23, 2009 6:01 pm

Ch!nG 寫到:
我記得我無故大叫"o咗",係因為我想發洩XD
我記得我同主席講左一句「咁佢玩哂啦!!!」

然後佢話...

「You should be polite to the teacher!!!」

我唔知佢係咪同我講囉...
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周六 1月 24, 2009 10:02 pm

我有好多題都比佢[曲都講番直]...
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周日 1月 25, 2009 12:42 am

~怡。~ 寫到:
我有好多題都比佢[曲都講番直]...
好多人都係咁啦...

佢淨講local...local

唔理我講d咩...

都係local...==
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周三 1月 28, 2009 8:50 pm

佢太膠了~
回頂端 向下
維他奶
銀級
銀級
維他奶

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周四 1月 29, 2009 10:31 am

我覺得出卷果個好求其囉..好似趕交貨咁
回頂端 向下

銅級
銅級
黛

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周四 1月 29, 2009 10:24 pm

唔係好似,,係直頭
佢真係亂黎架lo
local,local...
「直都講到曲」..
-______-+
回頂端 向下
水魚
白金級
白金級
水魚

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周五 1月 30, 2009 1:56 pm

莎拉.布莱曼 寫到:

我已經費事彩佢....
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周五 1月 30, 2009 3:13 pm

水魚 寫到:
莎拉.布莱曼 寫到:

我已經費事彩佢....
我同佢講話呢度改錯左...

佢都會同我講...

"do you know what i am talking about...?"
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周五 1月 30, 2009 5:05 pm

ばかばかばか!!! 寫到:
水魚 寫到:
莎拉.布莱曼 寫到:

我已經費事彩佢....

佢都會同我講...

"do you know what i am talking about...?"

um... 都會係其中一個字
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周日 2月 01, 2009 4:35 pm

~怡。~ 寫到:
水魚 寫到:
莎拉.布莱曼 寫到:

我已經費事彩佢....

佢都會同我講...

仲成日:::whole form do this ,so you do this...

我問佢:::why i should write''4000bc''?? the question just ask effect and no 'when'...
佢好似聽唔明我講野咁答::::::you have to write '4000bc' to get marks,,you did not write , so you have no marks.....
我唔係問你why i have no marks喎...囧...

仲成日係度講咩'fertilisatxxx'..痴架..(浩v都聽到架...
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周日 2月 01, 2009 8:21 pm

~呀R!ng` 寫到:
~怡。~ 寫到:
水魚 寫到:
莎拉.布莱曼 寫到:

我已經費事彩佢....

佢都會同我講...

仲成日:::whole form do this ,so you do this...

我問佢:::why i should write''4000bc''?? the question just ask effect and no 'when'...
佢好似聽唔明我講野咁答::::::you have to write '4000bc' to get marks,,you did not write , so you have no marks.....
我唔係問你why i have no marks喎...囧...

仲成日係度講咩'fertilisatxxx'..痴架..(浩v都聽到架...
e d咪係照model ans做人lo
回頂端 向下
唯愛...腦殘
金級
金級
唯愛...腦殘

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周一 2月 02, 2009 12:28 pm

[quote="~呀R!ng`"][quote="~怡。~"][quote="ばかばかばか!!!"][quote="水魚"][quote="莎拉.布莱曼"]1E的問題老師問題愈來愈嚴重,其中以歷史科老師鄧翠英的變態指數最為嚴重。

如果你有任何補充, 打埋係個post到[/quote]

我已經費事彩佢....[/quote]

佢都會同我講...

"do you know what i am talking about...?"[/quote]

um... 都會係其中一個字[/quote]

仲成日係度講咩'fertilisatxxx'..痴架..(浩v都聽到架...[/quote]

不是啦...

是civilisation=3=

她是叫我們看看書的civilisation個課

不過,,當然不會有人理她...
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周一 2月 02, 2009 9:31 pm

係lo
我都係度扮睇,佢叫我地個時就睇幾秒
(其實嗰課d字好多都未見過,....未必睇得明)
回頂端 向下
RiNg`*
神級
神級
RiNg`*

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周一 2月 02, 2009 9:35 pm

~怡。~ 寫到:
係lo
下```

我理都冇理過佢``;'']

佢D解釋真系太太太太太勁啦.;;;;:::

仲襯埋佢D死都拗番生(其實仲係死...XD)+冬菇頭+爛MIC..`````

勁爆;;]
回頂端 向下
心怡校服
金級
金級
心怡校服

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周一 2月 02, 2009 9:57 pm

~呀R!ng` 寫到:
~怡。~ 寫到:
係lo
下```

我理都冇理過佢``;'']

佢D解釋真系太太太太太勁啦.;;;;:::

仲襯埋佢D死都拗番生(其實仲係死...XD)+冬菇頭+爛MIC..`````

勁爆;;]

爛mic確實係好經典..
回頂端 向下
Ch!nG
銅級
銅級
Ch!nG

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周四 2月 05, 2009 8:53 pm

仲之我好想問侯下佢-_____-
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周二 2月 10, 2009 10:10 pm

==
i don't like her too

but冇你地的勁
after i read what you guys wrote
I============================_============================
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周二 2月 10, 2009 10:12 pm

but i want to run away after i read what you guys wrote
好重的怨念~ >~<
回頂端 向下
folloWⅠΝG
銀級
銀級
folloWⅠΝG

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周二 2月 10, 2009 10:15 pm

我唔係陰陽師
閃~
回頂端 向下
鑽石級
鑽石級

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周三 2月 11, 2009 7:03 pm

總之佢真係好恐怖...

我上堂係呆左喺度,唔知做咩嗰啲離嫁...
回頂端 向下
迪倫.布朗
神級
神級
迪倫.布朗

發表主題: 回復: HYK1E的問題老師------鄧翠英   HYK1E的問題老師------鄧翠英 Empty周三 2月 11, 2009 9:44 pm

總之佢真係好恐怖...

我上堂係呆左喺度,唔知做咩嗰啲離嫁...

哈哈,我上堂時係到作野+捉X
回頂端 向下

HYK1E的問題老師------鄧翠英
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
hyk1E :: 論壇 :: Chatting區-
前往: